Kosten

×

Error message

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 579 of /var/www/meditrials.nl/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /var/www/meditrials.nl/includes/common.inc).

Vele functies in het systeem zijn inmiddels ontwikkeld. Dat maakt het systeem betaalbaar en financieel haalbaar voor zowel kleine als groot opgezette clinical trials.

De uiteindelijke prijs is afhankelijk van onder andere het aantal beoogde inclusies, looptijd van het onderzoek en aantal deelnemende ziekenhuizen en onderzoekers. Een volledig werkend systeem is al beschikbaar voor een opstartvergoeding van 1.500 euro en doorlopende beheervergoeding 150 euro per maand.

Wilt u weten wat het u kost om gebruik te maken van het systeem? Klik dan hier om een offerte-aanvraag te doen. Een van onze werknemers zal zo snel mogelijk contact met u opnemen. Aan de hand van de door u opgegeven informatie krijgt u dan direct een indicatie van de kosten.